Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ:Ανακοίνωση για κορωνοϊό και Γενική Συνέλευση 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι το γραφείο του Σωματείου θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες και έως τις 24 Μαρτίου 2020, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Η διεξαγωγή της προγραμματισθείσας ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης, όπως αυτή είχε οριστεί ως 1η ημερομηνία για τις 14 Μαρτίου με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ. στις 15 Μαρτίου, θα υλοποιηθεί στις 28-29 Μαρτίου αντίστοιχα, ως 3η αρχικώς οριζόμενη ημερομηνία, ενώ, εν όψει εξελίξεων, θα ενημερωθούν τα μέλη μας επ’ αυτού με νεώτερη ανακοίνωσή μας.

Συστήνουμε στα μέλη μας να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των ιατρών – επιστημόνων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και παρακαλούμε για λίγες ημέρες και όσο αποφασιστεί από τους αρμοδίους να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στο σπίτι. Δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν υποτιμούμε την όλη κατάσταση.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουμε στη διάθεση των μελών μας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία στο τηλέφωνο : 6978098345 (Γενικός Γραμματέας κ. Τσαλός Αθανάσιος) και στο 2351027713.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
      Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Κουτσής Δημήτριος    Τσαλός Αθανάσιος Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.