Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ανακοίνωση για κορωνοϊό και Γενική Συνέλευση 2020 β'

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του για την αναστολή διεξαγωγής της Γενικής Συνελεύσεως και αρχαιρεσιών, όπως είχαν προγραμματισθεί για τις 29-30 Μαρτίου 2020, σε μεταγενέστερη ημερομηνία και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ότι το γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Συστήνουμε στα μέλη μας να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των ιατρών – επιστημόνων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και παρακαλούμε πολύ, για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί από τους αρμοδίους, να παραμείνουν στο σπίτι αποφεύγοντας την οποιαδήποτε μετακίνησή τους. Δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν υποτιμούμε την όλη κατάσταση.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουμε στη διάθεση των μελών μας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία στο τηλέφωνο : 6978098345 (Γενικός Γραμματέας κ. Τσαλός Αθανάσιος) και στο 2351027713.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας


16ης Οκτωβρίου 2,   Κατερίνη  601 00    Τηλέφωνο / Fax : 03510 – 27713
e-mail : empsylkat@hol.gr
 
Κουτσής Δημήτριος                                                                              Τσαλός Αθανάσιος


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.