Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μείωση των τελών ύδρευσης σε ποσοστό 20% λόγω πανδημίας με εντολή του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου

Να προχωρήσει σε μείωση των τελών ύδρευσης ύψους 20% λόγω της πανδημίας αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, επικυρώνοντας στη διά περιφοράς συνεδρίασή του, την εντολή του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου.

Είχε προηγηθεί αποστολή σήμερα το πρωί κατεπείγουσας επιστολής του Δημάρχου, η οποία ενημέρωνε σχετικά το Δ.Σ. και τον πρόεδρο Αστέριο Μπουσνάκη.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην επιστολή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Επειδή στη δύσκολη αυτή συγκυρία ως Δημοτική Αρχή  οφείλουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης να εξαντλούμε ό,τι περιθώρια υπάρχουν, προκειμένου να παρέχουμε περισσότερες ελαφρύνσεις στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, που πλέον στο σύνολό τους αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα, σας καλώ να προχωρήσετε σε μείωση των τελών ύδρευσης σε ποσοστό 20%, για όσο διάστημα συνεχίζεται η κρίσιμη αυτή κατάσταση».

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, το μέτρο αυτό κρίνεται αναγκαίο για την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας του τόπου μας και ανταποκρίνεται άμεσα, στον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος συγχαίρει τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, που όπως αναφέρει: «ανταποκριθήκατε στο συνολικό σχεδιασμό μας στο Δήμο Κατερίνης και δρομολογήσατε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, δίπλα στην κοινωνία που όλοι από κοινού υπηρετούμε».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.