Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορονοϊός: 23 οι νεκροί στη χώρα – 46 ετών το τελευταίο θύμα

Ήταν ανθυπασπιστής και υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού

Αυξάνεται η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς του κορονοϊού και στην Ελλάδα. Τελευταίο θύμα ένας 46χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανθυπασπιστής και υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ βρέθηκε θετικός στον ιό, την περασμένη Παρασκευή.

Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Χθες, Τετάρτη, έχασε την ζωή του και ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες καθώς εμφανίστηκαν και πολλά κρούσματα.821 κρούσματα – 53 σε ΜΕΘ

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, 21 πολίτες που έχασαν τη ζωή τους ήταν ασθενείς με υποκείμενο νόσημα και ο μέσος όρος ηλικίας των θυμάτων ήταν τα 75 έτη. Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 78 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 821. Από τους θετικούς στον κορονοϊό ασθενείς οι 134 παραμένουν για νοσηλεία. Από αυτούς 53 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 67 έτη και σχεδόν όλοι υποφέρουν από επικείμενο νόσημα.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.