HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κορονοϊός: 23 οι νεκροί στη χώρα – 46 ετών το τελευταίο θύμα

Ήταν ανθυπασπιστής και υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού

Αυξάνεται η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς του κορονοϊού και στην Ελλάδα. Τελευταίο θύμα ένας 46χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανθυπασπιστής και υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ βρέθηκε θετικός στον ιό, την περασμένη Παρασκευή.

Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Χθες, Τετάρτη, έχασε την ζωή του και ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες καθώς εμφανίστηκαν και πολλά κρούσματα.



821 κρούσματα – 53 σε ΜΕΘ

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, 21 πολίτες που έχασαν τη ζωή τους ήταν ασθενείς με υποκείμενο νόσημα και ο μέσος όρος ηλικίας των θυμάτων ήταν τα 75 έτη. Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 78 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 821. Από τους θετικούς στον κορονοϊό ασθενείς οι 134 παραμένουν για νοσηλεία. Από αυτούς 53 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 67 έτη και σχεδόν όλοι υποφέρουν από επικείμενο νόσημα.


Πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια