Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα Πέτρου Κιάφα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Συνδημότες και συνδημότισσες

Σήμερα για την πατρίδα μας είναι διπλή γιορτή, θρησκευτική και εθνική. Φέτος, οι νεότερες γενιές των Ελλήνων αντιλαμβάνονται τη διπλή σημασία της ημέρας. Η πατρίδα μας καλείται να αντιμετωπίσει και να βγει νικήτρια από τον ακήρυχτο πόλεμο που λαμβάνει χώρα στα Ανατολικά σύνορα της χώρας. Ο αντίπαλος; ο ίδιος που αντιμετωπίσαμε το 1821 και που όλοι ευχόμαστε η αναμέτρηση αυτή να έχει την ίδια ευτυχή έκβαση που είχε 200 χρόνια πριν.

Στο εσωτερικό της χώρας, ο λαός δίνει μάχη με ένα αόρατο εχθρό, τον Covid -19. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δίνει τις μάχες με ομοψυχία.

Σήμερα ,λόγω δυσχερειών, δε θα εορταστεί η 25η Μαρτίου , δε θα γίνουν παρελάσεις, δε θα υπάρξουν εκδηλώσεις μνήμης. Αποδεικνύουμε, ωστόσο, στην πράξη ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα σύνορα μας με αυτοθυσία.
Ελληνίδες, Έλληνες, οι εκκλησίες μας μπορεί να είναι κλειστές ,λόγω ιού ,όμως, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τον Χριστό στην καρδιά μας και ζητάμε την προστασία του για τον καθένα από εμάς, πρωτίστως , όμως, για την προστασία της πατρίδας, γιατί εμείς θα περάσουμε από αυτόν τον κόσμο και θα ξεχαστούμε ,η Πατρίδα, όμως, θα μείνει.

Κλείνουμε παραφράζοντας τα λόγια του Κολοκοτρώνη: Έλληνες, μη φοβάστε. Ο θεός έχει βάλει την υπογραφή του για τη Σωτηρία της Ελλάδας και Αυτός δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.