HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μήνυμα Πέτρου Κιάφα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Συνδημότες και συνδημότισσες

Σήμερα για την πατρίδα μας είναι διπλή γιορτή, θρησκευτική και εθνική. Φέτος, οι νεότερες γενιές των Ελλήνων αντιλαμβάνονται τη διπλή σημασία της ημέρας. Η πατρίδα μας καλείται να αντιμετωπίσει και να βγει νικήτρια από τον ακήρυχτο πόλεμο που λαμβάνει χώρα στα Ανατολικά σύνορα της χώρας. Ο αντίπαλος; ο ίδιος που αντιμετωπίσαμε το 1821 και που όλοι ευχόμαστε η αναμέτρηση αυτή να έχει την ίδια ευτυχή έκβαση που είχε 200 χρόνια πριν.

Στο εσωτερικό της χώρας, ο λαός δίνει μάχη με ένα αόρατο εχθρό, τον Covid -19. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δίνει τις μάχες με ομοψυχία.

Σήμερα ,λόγω δυσχερειών, δε θα εορταστεί η 25η Μαρτίου , δε θα γίνουν παρελάσεις, δε θα υπάρξουν εκδηλώσεις μνήμης. Αποδεικνύουμε, ωστόσο, στην πράξη ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα σύνορα μας με αυτοθυσία.
Ελληνίδες, Έλληνες, οι εκκλησίες μας μπορεί να είναι κλειστές ,λόγω ιού ,όμως, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τον Χριστό στην καρδιά μας και ζητάμε την προστασία του για τον καθένα από εμάς, πρωτίστως , όμως, για την προστασία της πατρίδας, γιατί εμείς θα περάσουμε από αυτόν τον κόσμο και θα ξεχαστούμε ,η Πατρίδα, όμως, θα μείνει.

Κλείνουμε παραφράζοντας τα λόγια του Κολοκοτρώνη: Έλληνες, μη φοβάστε. Ο θεός έχει βάλει την υπογραφή του για τη Σωτηρία της Ελλάδας και Αυτός δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια