Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ.

Οι Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 μέσα απο μια αναμνηστική σειρά που εκδόθηκε το 1930 απο το Ελληνικό Κράτος για τα 100 χρόνια της Ανεξαρτησίας του 1830-1930.

Η Φιλοτελική Ένωση Πιερίας εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες καθώς επίσης και σε όσους εχουν την ονομαστική τους Γιορτή σήμερα. Απο το Δ.Σ. του Συλλόγου. 

 Η Φιλοτελική Ένωση Πιερίας εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες καθώς επίσης και σε όσους εχουν την ονομαστική τους Γιορτή σήμερα. Απο το Δ.Σ. του Συλλόγου. Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.