Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: 25η Μαρτίου 2020 - Διπλή γιορτή.

25η Μαρτίου 2020 "Δεν είμαστε στο εγώ. Είμαστε στο εμείς".

Σχεδόν 200 χρόνια μετά την Εθνική Παλιγγενεσία, η διορατική παραίνεση του στρατηγού Μακρυγιάννη, μοιάζει δραματικά, πιο επιτακτική από ποτέ. Εκείνη η μακρινή άνοιξη του 1821 φαντάζει τόσο διαφορετική και τόσο ίδια με αυτή που βιώνουμε σήμερα.

Δύο αγώνες διαφορετικοί μεταξύ τους, μα εμφορούμενοι ωστόσο από την ίδια ελπίδα: την ελπίδα της ευτυχούς έκβασης και της Νίκης. Δύο αιώνες αργότερα, ο Ελληνικός λαός αποδεικνύει πως μπορεί να ομοψυχήσει. Να ομονοήσει απέναντι σ' έναν αόρατο και αιφνιδιαστικό πόλεμο. Να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να αναγνωρίσει μέσα του τον Έλληνα που δεν λιποψυχά. Να εμπιστευτεί και να μοχθήσει ξανά για έννοιες, όπως αυτές της ενότητας, της συλλογικής, μα και της ατομικής ευθύνης.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου η εθνική μας επέτειος, έρχεται να μας υπενθυμίσει και να αναδείξει την εθνική ομοψυχία και την έμπρακτη αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει οι Έλληνες.

Ας υψώσουμε όλοι την Ελληνική σημαία στα μπαλκόνια μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους αγωνιστές του παρελθόντος, αλλά και στους μαχητές της πρώτης γραμμής του σήμερα. Με ενότητα και υψηλό φρόνημα και με πίστη στην Παναγιά μας, θα νικήσουμε και σε αυτόν τον πόλεμο ! Χρόνια πολλά!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.