Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, και η σκέψη μας επιστρέφει στα θεμελιώδη. Έναν μοναδικό – σαν παραμύθι αγώνα για ελευθερία και ανεξαρτησία, και την συνακόλουθη ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους που, σήμερα, σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για την γενιά μας, είναι εδώ και μας φυλάει σαν παιδιά του.

Ένας αγώνας, που μας δίδαξε στην πράξη το «μέλλον».

Tην κοινή προσπάθεια από όλους - για όλους, για το κοινό μας σπίτι, αλλά και
την πίστη και την απόφαση να ζούμε και να προοδεύουμε μέσα σε ένα πλαίσιο ελεύθερο και δημοκρατικό, με τρόπο που να καθορίζουμε οι ίδιοι τους όρους και τις συνθήκες της ύπαρξής μας.
Περήφανοι για τους προγόνους μας, δεν υπάρχει καλύτερη τιμή γι’ αυτούς και την πατρίδα μας, από το να δείχνουμε κι εμείς ενότητα και τόλμη όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν, όπως σήμερα αλλά και σε κάθε μελλούμενη πρόκληση.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας
Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Κ.Μ.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.