Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χαιρετισμός της βουλεύτριας Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Εορτάζοντας εφέτος την επέτειο 199 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, είναι εξαιρετικά επίκαιρο να θυμηθούμε τις αξίες για τις οποίες έδωσαν τις ζωές τους οι πρόγονοί μας.

Δεν ήταν μόνον η αποτίναξη της Τουρκικής κατοχής, αλλά η ανάγκη για την κατάκτηση των ατομικών και των κοινωνικών ελευθεριών σε όλες τους τις εκφάνσεις, όπως στην θρησκεία, την οικονομική ζωή, τον πολιτισμό.

Ήταν η αφυπνισμένη από τους λαμπρούς Έλληνες του εξωτερικού ανάγκη για πρόοδο και αυτοπροσδιορισμό, για λαϊκή κυριαρχία. Ο λαός μας, οι γονείς, οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες μας και πριν από αυτούς οι δικοί τους, δεν έπαψαν να αγωνίζονται, καθείς στην εποχή του, ενάντια σε κάποιο άλλο εχθρό.

Ας σταθούμε με ευλάβεια στο βασανισμένο αυτό λαό μας και την ιστορία μας, που πολλά από τα παραπάνω χρειάστηκε να τα κατακτήσουμε δύο και τρεις φορές, και ας έχουμε και σήμερα ως πυξίδα μας, την αγάπη τους στην ελευθερία, τη ζωή, την αξιοπρέπεια.



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.