Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης – Ενισχύει με 3.000 ευρώ το Νοσοκομείο Κατερίνης

Στην αγορά «υπερ-απαραίτητου» νοσοκομειακού υλικού, προχωρά ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης, συμβάλλοντας έτσι και ο νομικός κόσμος στην αντιμετώπιση των ελλείψεων που παρουσιάζονται λόγω της πανδημίας.

Σε ψήφισμα που εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος πέρα από τα αιτήματα που παραθέτει (και αφορούν την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που βιώνει ο κλάδος λόγω της πανδημίας), αναφέρει πως από κοινού με τον Λογαριασμό Ενίσχυσης Δικηγόρων Κατερίνης (Λ.Α.Ε.ΔΙ.Κ.) θα διαθέσει ποσό έως 3.000 ευρώ για την αγορά νοσοκομειακού υλικού.

Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα αναφέρεται πως: «στο πλαίσιο της επιβεβλημένης κοινωνικής αλληλεγγύης αποφασίζει να ανταποκριθεί στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με το οποίο ζητήθηκε η βοήθεια του Δικηγορικού κόσμου καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα  έλλειψης νοσοκομειακών ειδών. Έτσι λοιπόν αποφασίζει από κοινού με το ΛΕΑΔΙ Κατερίνης (Λογαριασμός Ενίσχυσης Δικηγόρων Κατερίνης) την αγορά υπερ-απαραίτητου νοσοκομειακού υλικού μέχρι του ποσού των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.»


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.