HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης – Ενισχύει με 3.000 ευρώ το Νοσοκομείο Κατερίνης

Στην αγορά «υπερ-απαραίτητου» νοσοκομειακού υλικού, προχωρά ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης, συμβάλλοντας έτσι και ο νομικός κόσμος στην αντιμετώπιση των ελλείψεων που παρουσιάζονται λόγω της πανδημίας.

Σε ψήφισμα που εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος πέρα από τα αιτήματα που παραθέτει (και αφορούν την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που βιώνει ο κλάδος λόγω της πανδημίας), αναφέρει πως από κοινού με τον Λογαριασμό Ενίσχυσης Δικηγόρων Κατερίνης (Λ.Α.Ε.ΔΙ.Κ.) θα διαθέσει ποσό έως 3.000 ευρώ για την αγορά νοσοκομειακού υλικού.

Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα αναφέρεται πως: «στο πλαίσιο της επιβεβλημένης κοινωνικής αλληλεγγύης αποφασίζει να ανταποκριθεί στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με το οποίο ζητήθηκε η βοήθεια του Δικηγορικού κόσμου καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα  έλλειψης νοσοκομειακών ειδών. Έτσι λοιπόν αποφασίζει από κοινού με το ΛΕΑΔΙ Κατερίνης (Λογαριασμός Ενίσχυσης Δικηγόρων Κατερίνης) την αγορά υπερ-απαραίτητου νοσοκομειακού υλικού μέχρι του ποσού των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.»


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια