Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - 31 Μαρτίου (Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης Δάσκαλος - M. A. Lond.)


Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης
Δάσκαλος (M. A. Lond.)

31 Μαρτίου

Γεγονότα

1946-Διεξάγονται βουλευτικές εκλογές. Η Πιερία δεν είναι ακόμα νομός αλλά υπάγεται στο νομό Θεσσαλονίκης. Από την περιφέρειά της εκλέγονται βουλευτές οι: Αθανάσιος Βασιλειάδης (Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)  και Δημήτριος Δημάδης (με το κόμμα των Φιλελευθέρων).

1957-Θεμελιώνονται από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα οι Ιεροί Ναοί Αγίας Τριάδος στη Ρητίνη και Αποστόλου Θωμά στη Βρία.

1963-Ο Απόλλων Λιτοχώρου ανακηρύσσεται πρωταθλητής β΄ κατηγορίας στην Πιερία, έπειτα από τη νίκη του επί της Αναγεννήσεως στο γήπεδο του Αιγινίου.


1985-Διεξάγονται για πρώτη φορά εκλογές για Συνοικιακά Συμβούλια στην Κατερίνη, με βάση τον νόμο του 1982. Εκλέγονται στις εξής 15 συνοικίες: Κέντρου, Αγίας Τριάδας, Αστών , Πλατείας Ηρώων, Ευαγγελικών, Δημοτικού Κήπου, Καταφυγιωτών, Χηρών-Εθνικού Σταδίου, Σιδηροδρομικού Σταθμού, Νέας Ζωής, Μυλαυλάκου-Παραδείσου, Βατάν, Καπνικού Σταθμού, Νέου Κεραμιδίου και Χράνης    (Μακεδονικός Αγών, 6-4-1985, σελ. 1)


Έφυγαν

1979-Θάνατος του 54χρονου Βασιλείου Τσιώμου, πρώην προέδρου της Κοινότητας Λιβαδίου Κολινδρού (1967-74).


Έγιναν κι αυτά

1957-Φτάνει στην Κατερίνη για επίσκεψη ο αρχηγός του Κόμματος των Αγροτών και Εργαζομένων, Αλέξανδρος Μπαλτατζής. (Μακεδονικός Αγών, 31-3-1957, σελ. 1)


1962-Πρόεδρος του Σωματείου Παντοπωλών Κατερίνης επανεκλέγεται ο Κωνσταντίνος Χουσουρίδης. (Νέα Εποχή, 31-3-1962, σελ. 4)

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.