Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός Ελλάδα: 35 νέα κρούσματα – 530 συνολικά – 13 νεκροί

Ενενήντα οκτώ κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης. Τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα ενώ έχουν ελεγχθεί περίπου 8.000 δείγματα. Εκατό άτομα νοσηλεύονται και 18 παραμένουν διασωληνωμένοι. Πολλοί από αυτούς θα διασωληνωθούν επίσης.

Είναι μια σοβαρή νόσος, μια σοβαρή πνευμόνια, προειδοποίηση ο κ. Τσιόδρας. Η πλειονότητα, το 79%, έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Το54 % είναι άνδρες και το 47% είναι άνω 65 ετών των νοσηλευόμενων. Δεκατρείς άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.

Δώδεκα είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και ένας ήταν ηλικιωμένος άνω των 80 ετών. Ο μέσος όρος όσων έχασαν την ζωή τους ήταν τα 76 έτη. Δεκαεννιά έχουν πάρει εξιτήριο.

Είναι ένας «εχθρός» που δεν σέβεται ηλικίες και κανείς δεν είναι 100% ασφαλής, τόνισε ο κ. Τσιόδρας. Στις ηλικίες 18-64 ετών είναι το 75% των ασθενών (σ.σ εντός και εκτός νοσοκομείων). Κανείς πέρα από τους 19 συμπολίτες μας που πήραν εξιτήριο δεν έχει ακόμα ανοσία.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.