Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εξιτήριο πήραν η 38χρονη "ασθενής μηδέν" και ο 10χρονος γιος της που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό από το ΑΧΕΠΑ

Εξιτήριο πήραν πριν από λίγο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης η 38χρονη και ο 10χρονος γιος της που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.


Σημειώνεται ότι η 38χρονη είναι το πρώτο κρούσμα που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην χώρα μας.

Στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται έξι άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Από αυτά τα δύο είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για έναν 53χρονο από την Κοζάνη, ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, αλλά για ένα ακόμη άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονία σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.