HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κοζάνη: Σε καραντίνα 4 αστυνομικοί μετά από διακομιδή 42χρονου σε ψυχιατρική κλινική

Ο 42χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη μεταφορά του στην κλινική μετά από εισαγγελική εντολή και δήλωσε ότι μπορεί να  έχει τον ιό

Με την αγωνία ζουν από την Πέμπτη τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην περιπετειώδη διακομιδή ενός 42χρονου στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Κοζάνης μετά από εισαγγελική εντολή, καθώς αντιστάθηκε δυναμικά και μάλιστα δήλωσε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό!

Αρχικά, στο σπίτι του 42χρονου πήγαν δυο άνδρες του τοπικού τμήματος, οι οποίοι χρειάστηκαν ενισχύσεις για να τον βάλουν στο ασθενοφόρο και έφτασαν άλλοι δυο συνάδελφοί τους. Αστυνομικοί και διασώστες «πάγωσαν», όμως, όταν ο 42χρονος τους ανέφερε ότι είχε πάει στο νοσοκομείο της Καστοριάς για να εξεταστεί, επειδή πίστευε ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

Μετά την διακομιδή του, οι γιατροί της Ψυχιατρικής κλινικής έλαβαν δείγμα από τον 42χρονο και το έστειλαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο για εξέταση, ενώ οι τέσσερις αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επεισοδιακή επιχείρηση τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα 14 ημερών με εντολή του ΕΟΔΥ περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια