Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κοζάνη: Σε καραντίνα 4 αστυνομικοί μετά από διακομιδή 42χρονου σε ψυχιατρική κλινική

Ο 42χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη μεταφορά του στην κλινική μετά από εισαγγελική εντολή και δήλωσε ότι μπορεί να  έχει τον ιό

Με την αγωνία ζουν από την Πέμπτη τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην περιπετειώδη διακομιδή ενός 42χρονου στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Κοζάνης μετά από εισαγγελική εντολή, καθώς αντιστάθηκε δυναμικά και μάλιστα δήλωσε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό!

Αρχικά, στο σπίτι του 42χρονου πήγαν δυο άνδρες του τοπικού τμήματος, οι οποίοι χρειάστηκαν ενισχύσεις για να τον βάλουν στο ασθενοφόρο και έφτασαν άλλοι δυο συνάδελφοί τους. Αστυνομικοί και διασώστες «πάγωσαν», όμως, όταν ο 42χρονος τους ανέφερε ότι είχε πάει στο νοσοκομείο της Καστοριάς για να εξεταστεί, επειδή πίστευε ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

Μετά την διακομιδή του, οι γιατροί της Ψυχιατρικής κλινικής έλαβαν δείγμα από τον 42χρονο και το έστειλαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο για εξέταση, ενώ οι τέσσερις αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επεισοδιακή επιχείρηση τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα 14 ημερών με εντολή του ΕΟΔΥ περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.