Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Αύριο Τετάρτη 4/3/2020 πέφτει η αυλαία με την τελευταία αγωνιστική στους εκτός έδρας αγώνες συνεχίζοντας οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 7η αγωνιστική στη σειρά στο Αμύνταιο Φλώρινας με την ΕΠΣ Φλώρινας. 12:30 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-12 και 14:00 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-14.

Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Καλούμε τους φιλάθλους, φίλους και γονείς των ομάδων μας να παρευρεθούν και να σταθούν αρωγοί στις αξιόλογες συναντήσεις που θα προσφέρουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με τις επιδόσεις τους, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Η πολυπληθής αποστολή της ΕΠΣ Πιερίας θα αναχωρήσει για το Αμύνταιο από το Αθλητικό μας Κέντρο της Νέας Εφέσου στις 8:30, την αποστολή θα ακολουθήσουν οι αντιπρόεδροι της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας κ.κ. Σπαθάρης Νίκος και Κούρτης Κώστας καθώς επίσης και ο νοσηλευτής των ομάδων μας κ. Φωτίου Κώστας.

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 4/3/20 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φλώρινας στο Αμύνταιο να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή της διοργάνωσης.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.