Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Προφυλακιστέοι οι δύο Ρομά για τον θάνατο της 44χρονης στη Βέροια

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι δύο Ρομά ηλικίας 50 και 47 ετών, για τον θάνατο της 44χρονης γυναίκας, την οποία αφού βίασαν και έπνιξαν, στη συνέχεια την πέταξαν με τα εσώρουχά της σε χαντάκι πίσω από τα Πολυκλαδικά.

Οι δύο δράστες, αφού ομολόγησαν στους Αστυνομικούς τις πράξεις τους, το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Κατόπιν, όπως ορίζει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας πήραν δύο ημέρες προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ το πρωί της Δευτέρας 9 Μαρτίου, πέρασαν και από το κατώφλι του Ανακριτή.

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι και θα λογοδοτήσουν για την δολοφονία ενώπιον του δικαστηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr οι δύο Ρομά έχουν μετανιώσει για τις άδικες πράξεις τους και ζήτησαν την επιείκεια των δικαστών.

Πρόκειται για ένα έγκλημα που συγκλόνισε όχι μόνο τη Βέροια, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο. Η στυγερή δολοφονία έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους του Εργοχωρίου, οι οποίοι εμφανίζονται ανήσυχοι για το μέλλον της περιοχής, μιας και τα κρούσματα της εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.