Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

45 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα – Απαγόρευση όλων των εκδρομών – Τι θα γίνει με τους αθλητικούς αγώνες

14 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο λοιμοξιωλόγος Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την πορεία της νόσου στη χώρα μας.

11 εξ αυτών των περιστατικών αφορούν την ομάδα των προσκυνητών στους Αγίους Τόπους ενώ οι άλλοι 3 ασθενείς είναι επαφές αυτών. Ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως οι ασθενείς παρουσιάζουν ήπια συμπτωματολογία.

Ο αριθμός πλέον των κρουσμάτων στην χώρα φτάνει τους 45 με τον κ. Τσιόδρα να ενημερώνει ότι εκτός του ηλικιωμένου που διασωληνώθηκε σήμερα το πρωί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, όλοι οι υπόλοιποι ασθενείς παρουσιάζουν ελαφριά συμπτώματα και είναι καλά στην υγεία τους.

Τέλος οι εκδρομές

Ο κ. Τσιόδρας ενημέρωσε τα νέα μέτρα που παίρνονται για την μη εξάπλωση της νόσου:

- Απαγορεύονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές προς τις πληττόμενες περιοχές.

- Παρατείνεται και πέραν της 13ης Μαΐου η απαγόρευση των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό

- Οιαθλητικοί σύλλογοι, σε κάθε άθλημα, που προέρχονται από τις αποκλεισμένες περιοχές (Αχαϊα, Ηλεία και Ζάκυνθος) και παίζουν εκτός έδρας θα δίνουν τους αγώνες τους κεκλεισμένων των θυρών.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.