Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη μελών Δ.Σ. 4ου Π.Τ. Οικονομικού επιμελητηρίου στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας

Τους εκπροσώπους της νέας διοίκησης του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που αναδείχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές του Δεκεμβρίου, υποδέχθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Στην εθιμοτυπική επίσκεψη συμμετείχαν ο Α’ αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Περιφερειακού Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Κιτιξής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θεοχάρης Στεφανίδης και το μέλος κ. Βασίλης Λιμπανοβνός.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν την τρέχουσα οικονομική κατάσταση αλλά - και λόγω της επικαιρότητας - ζητήματα που αφορούν τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στην ελληνική οικονομία. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του Οικονομικού Επιμελητηρίου ενημερώθηκαν από τον κ. Χατζηχριστοδούλου για τις άμεσες ενέργειές του με στόχο την άμβλυνση των επιπτώσεων στις επιχειρήσεις από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επιπλέον οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν, στο πλαίσιο μίας δημιουργικής συνεργασίας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν, το επόμενο διάστημα, από κοινού, δράσεις για την επιμόρφωση των μελών τους καθώς και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση επίλυσης προβλημάτων των επιχειρήσεων και γενικότερα των επαγγελματιών του νομού.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.