Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Και ο Γερολιόλιος δίνει το 50% των αποδοχών του, τους επόμενους 2 μήνες, στον λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για τον covid19

Ναι είπε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος στην πρόταση της ΚΕΔΕ ώστε οι δήμαρχοι να δώσουν το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid19.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πριν λίγη ώρα:

"Στην πρόταση του προέδρου της ΚΕΔΕ Dimitris Papastergiou λέμε ΝΑΙ!
Στηρίζουμε και μένουμε αλληλέγγυοι."


Ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος στηρίζει την πρόταση του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου που θα προτείνει στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που συνεδριάζει αύριο, συμβολικά, οι δήμαρχοι της χώρας να δώσουν το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid19. 

Την πρόταση αυτήν έκανε ο κ. Παπαστεργίου πριν λίγες ώρες, επίσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, και απ' ότι φαίνεται θα την υιοθετήσουν αρκετοί (αν όχι όλοι) Δήμαρχοι της χώρας.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Γερολιόλιου:


Η ανάρτηση του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου:

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.