HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θανάσης Λιακόπουλος: "Όλοι οι αυτοδιοικητικοί να δώσουν το 50% των αποδοχών τους για την αντιμετώπιση του Covid-19"

Στο πνεύμα της εποχής, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού, και όλων των αυτοδιοικητικών που εχθές δήλωσαν ότι θα προσφέρουν το 50% του μισθού τους στο ταμείο που δημιουργήθηκε για τον κορνοϊό, και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα", κ. Λιακόπουλος έρχεται σήμερα με την πρόταση που καταθέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης να ταράξει τα νερά.

Ο κ. Λιακόπουλος, με την σημερινή του εισήγηση ζητά απο το Δ.Σ. Κατερίνης να ληφθεί απόφαση ώστε οι αυτοδιοικητικοί που λαμβάνουν μισθό ή αποζημίωση, να καταθέσουν και αυτοί το 50% των αποδοχών τους για τους επόμενους 2 μήνες στον ειδικό λογαριασμό που υπάρχει για την αντιμετώπιση του Convid-19. Διαβάζτε παρακάτω την εισήγησή του:

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID -19.

Κ Πρόεδρε του ΔΣ Κατερίνης
Κ Δήμαρχε Κατερίνης
Συνάδελφοι στην αυτοδιοίκηση

Καταθέτω  πρόταση στο ΔΣ Κατερίνης να γίνει θέμα και να ληφθεί απόφαση προκειμένου όλοι οι αυτοδιοικητικοί, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αντιπρόεδροι, Ειδικοί Συνεργάτες, που λαμβάνουν μισθό η αποζημίωση από το δήμο Κατερίνης και τα νομικά πρόσωπα αυτού , να καταθέσουν το 50% των αποδοχών τους , για τους επόμενους δύο μήνες , στη μάχη που δίνει όλη η κοινωνία εναντίον του Κορονοϊού, τα ποσά θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό, που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid-19.

(Παρακαλώ , όπως πρωτοκολληθεί πρόταση μας)

Με εκτίμηση
Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού "Όλοι Μαζί μπορούμε καλύτερα"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια