Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Όλη η Κατερίνη μια παρέα. Απ’ τα μπαλκόνια ακούγεται η μουσική των 51 Κατερινιωτών Dj’s (βίντεο)

Στις 18:30 ήταν προγραμματισμένο σήμερα το απόγευμα να ξεκινήσει  #Kanoumeparty #Menoumespiti  των 51 Κατερινιωτών Dj’s, κι έτσι και έγινε.

Πρόκειται για μια διαφορετική δράση, μια δράση ζωής, η οποία μας δείχνει ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές που όλοι μας βιώνουμε οφείλουμε να προσφέρουμε ο καθένας μας και όλοι μαζί, ό,τι καλύτερο έχουμε προς το κοινωνικό σύνολο. Η ενδυνάμωση της ψυχικής μας υγείας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής αλυσίδας της πόλης μας και των ανθρώπων μας.

Η μουσική μεταδιδόταν από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης όπου και ήταν συντονισμένοι πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι απ’ ότι φάνηκε το γλέντησαν αρκετά.

Πάρτε μια γεύση από το τι έγινε σήμερα στο απόγευμα νωρίτερα στην πόλη, από τα παρακάτω βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.