Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 54χρονου άνδρα από τη Βέροια

Ένας 54χρονος εξαφανίστηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου του 2020 από τη Βέροια κινητοποιώντας τις αρχές για τον εντοπισμό του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές με αφορμή την εξαφάνιση ενός 54χρονου άνδρα από τη Βέροια.

Ειδικότερα, ο άνδρας αγνοείται από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου του 2020 ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,80m.και είναι εύσωμος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Στην ανακοίνωση καλείται όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμής Ζωής SOS 1065.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.