HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εθιμοτυπική συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 η Ν.Ε. Πιερίας του ΤΕΕ /ΤΚΜ

Εθιμοτυπική συνάντηση  με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 η Ν.Ε. Πιερίας του ΤΕΕ /ΤΚΜ,  με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της.

Η κα Μαυρίδου ενημέρωσε την επιτροπή για τεχνικά ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια. Επίσης αναφέρθηκε στον κεντρικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας και τα μεγάλα τεχνικά έργα που περιλαμβάνει. Τέλος, εξέφρασε της επιθυμία της για συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο σε θέματα που άπτονται του επιστημονικού ενδιαφέροντός του.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΕ του ΤΕΕ Πιερίας, αφού ευχαρίστησαν την κα Μαυρίδου για την εγκάρδια φιλοξενία της, γνωστοποίησαν την πρόθεση του ΤΕΕ να λειτουργεί υποστηρικτικά ως τεχνικός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας, τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διαχείρισης κρίσεων και να  προτείνει λύσεις όπου καλείται.

Για την Ν.Ε. του ΤΕΕ Πιερίας παρέστησαν στην συνάντηση ο Πρόεδρος Κων/νος Μπίσμπας, ο Αντιπρόεδρος Δανιήλ Σαμαράς, ο Γ.Γραμματέας Απόστολος Πίτσιας και το μέλος Νικόλαος Τσουπέης.


ΓΙΑ ΤΗ ΝΕ ΤΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΙΣΜΠΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια