Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εθιμοτυπική συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 η Ν.Ε. Πιερίας του ΤΕΕ /ΤΚΜ

Εθιμοτυπική συνάντηση  με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 η Ν.Ε. Πιερίας του ΤΕΕ /ΤΚΜ,  με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της.

Η κα Μαυρίδου ενημέρωσε την επιτροπή για τεχνικά ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια. Επίσης αναφέρθηκε στον κεντρικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας και τα μεγάλα τεχνικά έργα που περιλαμβάνει. Τέλος, εξέφρασε της επιθυμία της για συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο σε θέματα που άπτονται του επιστημονικού ενδιαφέροντός του.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΕ του ΤΕΕ Πιερίας, αφού ευχαρίστησαν την κα Μαυρίδου για την εγκάρδια φιλοξενία της, γνωστοποίησαν την πρόθεση του ΤΕΕ να λειτουργεί υποστηρικτικά ως τεχνικός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας, τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διαχείρισης κρίσεων και να  προτείνει λύσεις όπου καλείται.

Για την Ν.Ε. του ΤΕΕ Πιερίας παρέστησαν στην συνάντηση ο Πρόεδρος Κων/νος Μπίσμπας, ο Αντιπρόεδρος Δανιήλ Σαμαράς, ο Γ.Γραμματέας Απόστολος Πίτσιας και το μέλος Νικόλαος Τσουπέης.


ΓΙΑ ΤΗ ΝΕ ΤΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΙΣΜΠΑΣΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.