Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορονοϊός: 77χρονη βγαίνει από την εντατική και το νοσηλευτικό προσωπικό ξεσπάει σε χειροκροτήματα

Η λίστα του θανάτου στην Ισπανία, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει καθώς η χωρά μετρά όλο και περισσότερους νεκρούς από τον κορονοϊό.


Ένα βίντεο όμως, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έρχεται για να δώσει ελπίδα, όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και παγκοσμίως.

Το ιδιαίτερα συγκινητικό στιγμιότυπο, σύμφωνα με την Daily Mail σημειώθηκε στη χώρα, όταν μια 77χρονη ασθενής, η Ιζαμπέλ, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου έδωσε τη μάχη της με τον κορονοϊό και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου την περίμενε ώστε να την χειροκροτήσει.

Η 77χρονη είχε εισαχθεί με πνευμονία και μπήκε στην εντατική μετά την διάγνωση πως ήταν θετική στον κορονοϊό.

Τη στιγμή που η Ιζαμπέλ μεταφερόταν σε γενικό θάλαμο στο Γενικό Νοσοκομείο του Καστελόν στην ανατολική ακτή της Ισπανίας, το προσωπικό της μονάδας φορώντας μάσκες προσώπου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα καθώς την αντίκριζαν να απομακρύνεται.

Η 77χρονη, βλέποντας την αντίδραση τους, σήκωσε το χέρι της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους πει το δικό της ευχαριστώ. Ένας από τους γιατρούς, της ψιθύρισε στο αυτό «συνέχισε να τα πηγαίνεις καλύτερα Ιζαμπέλ».


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.