Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σκέψεις να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ και σε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς

Δεύτερες σκέψεις στην κυβέρνηση μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις, κυρίως από τους δικηγόρους, για τον αποκλεισμό από το επίδομα των 800 ευρώ. Οι… «φωνές» έφτασαν μέχρι το Μαξίμου.

Από τη στιγμή που έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις από την κυβέρνηση και από το επίδομα των 800 ευρώ αποκλείστηκαν επιστημονικοί κλάδοι όπως δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί και λογιστές, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και οργισμένες.

Δεν ήταν δυνατόν να μην φτάσουν στα… αυτιά της κυβέρνησης, που φαίνεται ότι επανεξετάζει τα δεδομένα και σκέφτεται το αν μπορεί να δοθεί και σε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς και λογιστές το επίδομα των 800 ευρώ και όχι το «επίδομα» (voucher) των 600 ευρώ.

Στο κυβερνητικό επιτελείο ζυγίζουν, εκτός από τις αντιδράσεις, και τα… νούμερα και κάνουν υπολογισμούς για να δουν αν τα νούμερα «βγαίνουν».

Σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές αποφάσεις να ληφθούν αύριο Κυριακή (29.03.2020) ή τη Δευτέρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ


Πηγή


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.