HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κορονοϊός: Σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους αεροσυνοδοί και πιλότοι της Aegean

Σε καραντίνα έχουν τεθεί για προληπτικούς λόγους αεροσυνοδοί και πιλότοι της Aegean που είχαν ταξιδέψει στο Μιλάνο.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για το πλήρωμα, το οποίο το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου, ταξίδεψε από το Μιλάνο με προορισμό το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μαζί με την 40χρονη τραπεζικό από το Μαρούσι, που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα.

Μόλις έγινε γνωστό το ταξιδιωτικό ιστορικό της γυναίκας που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικό” σε καλή κατάσταση, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας εκτός από τους επιβάτες της πτήσης, επικοινώνησαν και με το πλήρωμα προκειμένου να τους ενημερώσει για το αν έχουν παρουσιάσει τυχόν συμπτώματα, καθώς και για να τους ανακοινώσουν πως για τις επόμενες 15 ημέρες θα παραμείνουν σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το πλήρωμα δεν έχει παρουσιάσει κανένα ύποπτο σύμπτωμα, πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, μυοσκελετικούς πόνους, ενώ σύμφωνα με τς οδηγίες που έλαβε αποφεύγει επαφές και μετακινήσεις.

Το newsit.gr επικοινώνησε με την Aegean η οποία ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το γεγονός και παραπέμπει στις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσης της έχει ενημερώσει το επιβατικό κοινό για όλα τα μέτρα που έχει λάβει καθώς και για τις απολυμάνσεις στους χώρους των αεροσκαφών της.



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια