Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!! Οι λαθρομετανάστες κατάφεραν και μπήκαν στο ελληνικό έδαφος από το χωριό Τυχερό!!! (βίντεο)

Μόλις πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από εγκυρότατες πηγές ότι ο κλοιός που είχαν σχηματίσει στα σύνορα οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις προκειμένου ν’ αποτρέψουν την παράνομη είσοδο των χιλιάδων λαθρομεταναστών που συγκεντρώθηκαν στον Έβρο στα σύνορα με την Τουρκία, έσπασε στο πέταλο του χωριού Τυχερό και ξεκίνησαν να μπαίνουν στο ελληνικό έδαφος.

Δείτε εικόνες από βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ώρες στο facebook:Που βρίσκεται το χωριό Τυχερό:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.