Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δύο οχήματα για τις εκτεταμένες ανάγκες του «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ» παρέλαβε ο Δήμος Κατερίνης

Στην κάλυψη των εκτεταμένων - εν μέσω κορωνοϊού - αναγκών παροχής κοινωνικών υπηρεσιών από τον Δήμο Κατερίνης, σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αναμένεται να συμβάλει η παράδοση από την Toyota Αθ. Πόδας α.ε.ε. (Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Toyota Ελλάς στην Κατερίνη), δύο οχημάτων.

Ειδικότερα,  τα οχήματα παρέλαβαν σήμερα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος, οι οποίοι μετέφεραν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου «για την σημαντική κοινωνική αυτή δράση και έμπρακτη υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρείας στις επιτακτικές την περίοδο αυτή ανάγκες των Δήμων σε όλη την επικράτεια».

Όπως είναι γνωστό, η χρήση των οχημάτων θα διαρκέσει για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ η πρωτοβουλία εντάσσεται στη «συμμαχία ευθύνης» που σύναψε η ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.