Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αιμοδοσία στην Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Με στόχο τη συγκέντρωση επαρκούς αριθμού μονάδων αίματος για την κάλυψη αναγκών των συνανθρώπων μας, πραγματοποιείται αιμοδοσία στην Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, στο κτίριο που βρίσκεται απέναντι από την Ευαγγελική Εκκλησία, στη συμβολή των οδών Νικομηδείας και Κουντουριώτου.
Κατά την αιμοδοσία, στον συγκεκριμένο χώρο, θα γίνει μέτρηση αιμοσφαιρίνης και λήψη ιστορικού του κάθε αιμοδότη, γι αυτό οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να προσκομίσουν τον ΑΜΚΑ και το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητάς τους.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας θα πρέπει πριν την αιμοδοσία:
- Να καταναλώσετε ελαφρύ πρωινό (καφέ – χυμό – τοστ)
- Το τελευταίο 24ωρο όχι αλκοόλ και όχι ξενύχτι
- Όχι λήψη φαρμάκων το τελευταίο 24ωρο (π.χ. depon πριν από 24 ώρες, αντιβίωση πριν 7 μέρες)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ:
- Εάν έχετε κάποια λοίμωξη  (έστω και απλό κρυολόγημα – πρέπει να μην έχετε συμπτώματα τουλάχιστον για 7 μέρες)
- Εάν έχετε κάνει χειρουργείο τους τελευταίους έξι (6) μήνες
- Εάν είστε έγκυος ή έχετε γεννήσει πριν από τρεις (3) μήνες
- Εάν θηλάζετε
- Εάν έχετε κάνει τατουάζ πρόσφατα (πρέπει να έχουν περάσει 6 μήνες)
- Εάν έχετε σεξουαλική επαφή τους τελευταίους έξι (6) μήνες με κάποιον που δεν γνωρίζετε
- Εάν έχετε γνωρίζετε ότι έχετε κολλήσει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα όπως σύφιλη ή AIDS

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της ΕΕΕ Κατερίνης στο τηλέφωνο 2351076543 και να δώσετε τα στοιχεία σας.




Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.