Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Τουρκία κλείνει τη συνοριακή πύλη του Παζάρ Κουλέ (βίντεο)

Την απόφαση να κλείσει τη συνοριακή πύλη του Παζαργκιουλέ πήρε η Τουρκία, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλη η περιοχή είναι "αστακός" από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας μετά και την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποιούν τους μετανάστες και πρόσφυγες ότι η πύλη κλείνει και αν θέλουν μπορούν να πάνε από διάφορα περάσματα του Έβρου και η υπηρεσία Μετανάστευσης στην Κωνσταντινούπολη ειδοποιεί όσους έχουν απομείνει και περιμένουν ότι μπορούν να στείλουν λεωφορείο και να τους πάνε στην Κωνσταντινούπολη και να επιστρέψουν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και τη συμφωνία Πούτιν - Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.