Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο ΣΕΒΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΡΟΥΤΩΝ-ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΩΝ

Ο ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων συμμετέχει στην πρωτοβουλία ίδρυσης Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φρούτων-Πυρηνοκάρπων και Αχλαδιών, της οποίας το καταστατικό υπογράφηκε χθες 12.03.20 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τους εταίρους παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ Δρ Γιώργος Κωνσταντόπουλος υπέγραψε το καταστατικό της ΔΟ στην οποία συμμετέχουν επίσης η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Πέλλας (ΣΕΑΣ) και η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος.

Ο ΣΕΒΕ υποστηρίζει ενεργά τον θεσμό των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων αγροτικών προϊόντων που μπορεί να συμβάλλει, μεταξύ άλλων, σημαντικά στην στήριξη και ανάπτυξη της εξωστρέφειας των αντίστοιχων επιμέρους κλάδων. Περισσότερα…


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.