Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Πειθαρχούμε!

Τούτες τις ώρες δεν χρειάζονται λόγια αλλά πειθαρχία. Ας σωπάσουμε και ας σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων.

Μην διαδίδετε ειδήσεις, πόσο δε μάλλον ανεπιβεβαίωτες. Το γεγονός ότι έχουμε χρόνο στην διάθεση μας δεν σημαίνει ανα πέντε λεπτά να κάνουμε post δημιουργώντας κλίμα πανικού.

Την ώρα της μάχης, ακούμε πιστά τις οδηγίες του επικεφαλής και δεν τραβάει ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί. Όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή και το στοίχημα πλέον είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα.

Αντί να προσπαθούμε να μάθουμε ΠΟΙΟΣ αρρώστησε , ας ρωτήσουμε ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και να προσευχόμαστε για τον κάθε ασθενή.

Σωπαίνουμε και Πειθαρχούμε!

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.