Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Φ.Μπαραλιάκος: αποκαθίσταται άλλη μια αδικία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αποκαθιστά μια αδικία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επαναφέρει το επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχώνκαι μάλιστα για πρώτη φορά αφορολόγητο και ακατάσχετο, και με αναδρομική ισχύ από το 2018. 


Συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες από την αρχή του χρόνου ώστε το σχετικό ποσό να δεσμευτεί από τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2020, αίροντας έτσι έναν ανάλγητο παραλογισμό που είχε επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρώντας τους συμπολίτες μας των πιο δυσπρόσιτων και ευάλωτων γεωγραφικών περιοχών τα τελευταία δυο χρόνια. 

Η Κυβέρνηση φροντίζει για την καταβολή του επιδόματος και για τα προηγούμενα δυο χρόνια που δεν είχε πληρωθεί. Ειδικότερα: 
• Για τους δικαιούχους του 2018 αναμένεται η υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ και σύντομα μετά τη δημοσίευσή της θα προχωρήσει η αντίστοιχη καταβολή. 
• Για τους δικαιούχους του 2019 και 2020 η υποβολή αιτήσεων στην αντίστοιχη πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ αναμένεται να ανοίξει κατά το προσεχές διάστημα, όπου και θα δοθούν περαιτέρω αναλυτικές οδηγίες για την συμπλήρωση, τα κριτήρια, και την καταληκτική προθεσμία. 

Οι κοινότητες της Πιερίας που εμπίπτουν στο ευρωπαϊκό και εθνικό νομοθετικό πλαίσιο των ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών και οι κάτοικοι της δικαιούνται το επίδομα είναι οι εξής: 
Αγίου Δημητρίου – Βρίας – Ελατοχωρίου – Κάτω Μηλέας – Παντελεήμονος – Ρητίνης – Φωτεινών.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.