Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι διαρρήκτες “κούφαναν” μια ολόκληρη γειτονιά! Τι έκαναν μέσα στα σπίτια που τρύπωσαν

Μπροστά σε ένα τρομακτικό σκηνικό βρέθηκαν Λαρισαίοι που διατηρούν εξοχικά σπίτια σε ορεινά χωριά των Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι από αυτούς βρέθηκαν το τριήμερο των αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, όπως συνηθίζουν, στα χωριά τους προκειμένου να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά αντίκρισαν ένα θέαμα που τους θορύβησε αρκετά.

Διαπίστωσαν λοιπόν ότι στα σπίτια τους που ήταν κλειστά καθώς πρόκειται για τα εξοχικά τους, είχαν μπει μέσα εισβολείς κάνοντας διάρρηξη. Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έκλεψαν αντικείμενα.

Έφαγαν, ήπιαν, κάπνισαν και κοιμήθηκαν. Είχαν ανακατέψει τις κουζίνες και τα στρώματα, αφήνοντας πίσω τους ένα «βομβαρδισμένο» τοπίο, αλλά δεν ακούμπησαν κάτι άλλο. Πεινασμένοι και άυπνοι οι συγκεκριμένοι διαρρήκτες, μάλλον δεν έβρισκαν ξενοδοχείο ελεύθερο για το τριήμερο…ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.