Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πολυδιάστατο και το Μάρτιο το Πρόγραμμα Δράσεων στα ΚΑΠΗ

Με ένα πλούσιο - πολυδιάστατο πρόγραμμα συνεχίζονται και τον Μάρτιο, οι δράσεις στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας για τα δικαιώματα της γυναίκας, στις  8 Μαρτίου, οι γυναίκες των ΚΑΠΗ δηλώνουν την συμπαράστασή τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς όλες τις γυναίκες, καθώς και προς το έργο που υλοποιείται από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κατερίνης. 

Επιπλέον, είκοσι πέντε κυρίες θα λάβουν μέρος στο  Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005 μ. δίπλα στο πλευρό των εργαζομένων του συμβουλευτικού Κέντρου με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας.

Παράλληλα, εντός του Μαρτίου θα γίνουν  ενημερωτικές παρεμβάσεις στα ΚΑΠΗ αρμοδιότητας του Δήμου Κατερίνης με θέμα «τη διαχείριση του πένθους». Σκοπός είναι η  ενημέρωση των ατόμων για τις εκφάνσεις του πένθους, τα στάδια και τη διαδικασία αντιμετώπισης.

Κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων έχει εξασφαλιστεί η διασύνδεση με τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας του Ψυχιατρικού Τομέα του ΓΝ Κατερίνης υποστηρίζοντας όσους εκφράσουν την ανάγκη για περαιτέρω στήριξη. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από τις Επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Υγείας Κατερίνης και της 4ης ΤΟΜΥ Πιερίας, κα Τοπάλη Δέσποινα, Οικονόμου Μαρία και Φουρκιώτη Θεοδώρα.

Τέλος, εντός του Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν και οι προγραμματισμένες μετρήσεις αίματος των μελών του ΚΑΠΗ Ρητίνης, οι οποίες εντάσσονται στην πρωτοβάθμια πρόληψη για την βέλτιστη προαγωγή υγείας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: 

4/3/2020  Ομιλία στο Α΄ ΚΑΠΗ 11:00 π.μ.
8/03/2020 Συμμετοχή της ομάδας γυναικών των ΚΑΠΗ στην εκδήλωση Katerini Run
Ώρα και τόπος εκκίνησης 11:15 π.μ.- Πλατεία Ελευθερίας.
13/3/2020 ΚΑΠΗ ΡΗΤΙΝΗΣ 8:00 π.μ. Μετρήσεις αίματος. Ομιλία 11:00 π.μ.
19/3/2020 Ομιλία στο Β΄ ΚΑΠΗ (ΠΑΡΚΟ) 11:00 π.μ.
3/4/2020 Ομιλία στο ΚΑΠΗ ΚΟΡΙΝΟΥ 11:00 π.μ.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.