Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παράταση της πληρωμής τελών λαϊκών αγορών από παραγωγούς και πωλητές για τέσσερις μήνες

Την παράταση της πληρωμής των τελών λαϊκών αγορών από παραγωγούς και πωλητές για τέσσερις μήνες αποφάσισε, σήμερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από σχετική εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου. Παράλληλα, το Συμβούλιο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενέκρινε τη διάθεση κονδυλίου, ύψους 700.000 ευρώ, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών λόγω του κορονοϊού.

Η σημερινή συνεδρίαση ήταν η πρώτη του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά και διά περιφοράς, με βάση την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Περιφέρειας και όπως ορίζεται στη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, επρόκειτο για μια ενδιαφέρουσα διαδικασία, πρωτόγνωρη και για τον ίδιο, η οποία διήρκεσε λιγότερο από μιάμιση ώρα και στην οποία εστάλησαν ηλεκτρονικά οι εισηγήσεις και στα 71 μέλη του Συμβουλίου. Ακολούθησαν δηλώσεις παρουσίας των συμβούλων, τοποθετήσεις από επικεφαλής παρατάξεων και ψηφοφορίες μέσω της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως την ερχόμενη Παρασκευή, οι αποφάσεις θα σταλούν προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.