HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινητικό μήνυμα αστυνομικού απ’ τις Καστανιές στους Έλληνες: “Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε μένοντας σπίτι”

Με ένα βίντεο από την… πρώτη γραμμή στις Καστανιές, ένας αστυνομικός που μαζί με τους συναδέρφους του και τους στρατιωτικούς κρατούν απαραβίαστα τα σύνορα μας, στέλνει συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, για την… δοκιμασία που περνούν με την πανδημία του κορονοϊού.

“Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε. Μείνετε σπίτι”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Αβέλλας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου και ενώ πέφτει βροχή, ευχαριστώντας όσους του ευχήθηκαν για τα σημερινά γενέθλια του και τους ζητάει να προσέχουν και να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό μένοντας σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μιχάλης Αβέλλας, που μαζί με εκατοντάδες συναδέρφους του δίνουν όλο αυτό τον καιρό την “μάχη” να μην επιτρέψουν την εισβολή χιλιάδων κατευθυνόμενων από τους Τούρκους λαθρομεταναστών στο ελληνικό έδαφος, δημοσιεύει και μια φωτογραφία από την αποψινή επιφυλακή και την υπηρεσία που εκτελεί μαζί με τους στρατιωτικούς, γράφοντας:

Η ισχύς εν τη ενώσει !!!!
Στρατός κι Αστυνομία μαζί !!!!
Τα πιο υπέροχα γενέθλια της ζωής μου κάτω από έναν εθνικό σκοπό !!!!
Εσείς μείνετε σπίτι , εμείς σας φυλάμε !!!!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια