Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση Δήμου Πύδνας-Κολινδρού για τις δηλώσεις τετραγωνικών ακινήτων

Γνωστοποιείται στους δημότες του δήμου Πύδνας-Κολινδρού ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τον καθορισμό της επιφανείας ή και της χρήσεως ακινήτων για τον υπολογισμό φόρων, τελών και εισφορών προς τους δήμους, παρατείνεται έως 30 Ιουνίου 2020.


Κατόπιν των ανωτέρω και σε συνάρτηση με τα λαμβανόμενα μέτρα αποφυγής διαδόσεως του Κορονοϊού COVID-19, παρακαλούνται οι δημότες να περιορίσουν τις επισκέψεις τους στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου για την υποβολή των σχετικών δηλώσεων. 

Τα τετραγωνικά των ακινήτων μπορούν να τα δηλώνουν και μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής https://tetragonika.govapp.gr   Η επεξεργασία των δηλώσεων θα πραγματοποιείται στη συνέχεια από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Εκ του γραφείου Τύπου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.