Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήριο της Α.Ε. Καρίτσας

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου Ολύμπου και ιδιαιτέρως προς το Δήμαρχο, κ. Γερολιόλιο, για την παραχώρηση χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Λιτοχώρου στην ομάδα μας, για τους εναπομείναντες αγώνες της Γ Εθνικής Κατηγορίας και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Μέχρι πρότινος, η ομάδα μας αγωνιζόταν στο γήπεδο του Βατανιακού και για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του φιλικού σωματείου του Βατανιακού, που αποδέχθηκε την παραχώρηση του γηπέδου του στην ομάδα μας.

Στην πραγματικότητα, τον Αύγουστο του 2019, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κατερίνης, με μεγάλη προθυμία, παραχώρησε στην ομάδα μας το Α ΔΑΚ για τη διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας και του Κυπέλλου Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον πρώην Δήμαρχο Κατερίνης και νυν βουλευτή κ. Χιονίδη και τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ, κ. Παυλίδη. Ωστόσο, η νέα Δημοτική Αρχή έκρινε σκόπιμο να ανακαλέσει το παραχωρητήριο αυτό, με την "αιτιολογία " της φθοράς του χλοοτάπητα από τις δύο Κυριακές το μήνα, που θα χρησιμοποιούσε το γήπεδο η ομάδα μας.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.