Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Απάτη με δήθεν πρόσφυγες που δήθεν πνίγονται

Ολόκληρη επιχείρηση με fake news στήνεται τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο τον Έβρο και τα νησιά.

Οργιάζουν τα τελευταία 24ωρα οι ειδήσεις και τα βίντεο με δήθεν…«κατατρεγμένους πρόσφυγες» που πνίγονται και χρίζουν άμεσης διάσωσης στα ελληνικά νησιά.

Στα παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντα βλέπουμε δύο πρώτης τάξης προσπάθειες προπαγδάνας από άτομα που δημιουργούν δήθεν αληθινές σκηνές πνιγμού αλλοδαπών.

Είναι άνθρωποι που κάνουν επάγγελμα το στήσιμο και την κινηματογράφηση fake news , εις βάρος της νοημοσύνης πρωτίστως των Ελλήνων.

Οι παρακάτω σκηνές είναι κραυγαλέες και σίγουρα δεν πρόκειται για «αθώους πρόσφυγες» που πνίγονται αλλά για καλοστημένες επιχειρήσεις εξαπάτησης ολόκληρων λαών.

Στο επίκεντρο φυσικά, για άλλη μία φορά, βρίσκεται η Ελλάδα:
 Όσο βάλει κανείς βέβαια την φαντασία του να «οργιάσει» θα σκεφτεί πως υπάρχουν πολλοί μέθοδοι «στησίματος» του…προσφυγικού δράματος στα ελληνικά νησιά.

Έναν εξ αυτών βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο από τη Λέσβο, όπου ο αλλοδαπός που θα πάρει τις πιο «τραγικές πόζες» κερδίζει και μία…αποκλειστική φωτογράφιση:
Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.