Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Tις τελευταίες ημέρες όλη σχεδόν η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

Η αναστολή των σχολείων και όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων ανάγκασαν τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ να παραμείνουν στο σπίτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εκμεταλλεύοντας όσο πιο δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας αντιλαμβανόμενοι τις κρίσιμες στιγμές ιδιαίτερα για την ατομική και συλλογική υγιεινή προχώρησαν σε μια σειρά ζωγραφιών. 


Μέσα από την ζωγραφική εξέφρασαν τα συναισθήματά τους, τους φόβους, τις χαρές, τα όνειρά τους, τις ελπίδες δείχνοντας πως βλέπουν τον κόσμο και το περιβάλλον γύρω τους. Η ζωγραφιά είναι μια δικλείδα επικοινωνίας, έτσι οι μικροί ποδοσφαιριστές μας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Κώστα Κραγιόπουλο αποτύπωσαν στις ζωγραφιές τους το μήνυμα που κρύβεται πίσω από μια ζωγραφιά, όπως γνωρίζουμε παιδαγωγικά η ερμηνεία μιας ζωγραφιάς αποκαλύπτει ένα βαθύτερο νόημα για όσα σκέφτεται και αισθάνεται ένα παιδί βλέποντας τον κόσμο γύρω του.

Ευχαριστούμε παιδιά για τα συναισθήματα που μας χαρίσατε και σας ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία και παραμονή στο σπίτι, υπακοή στους γονείς σας, για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατόν, γνωρίζοντας πως δεν είστε μόνοι σ΄ αυτή την κατάσταση που ζούμε…

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.