Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Προληπτική γενική απολύμανση των δημόσιων & κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κατερίνης

Προληπτική γενική απολύμανση των δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κατερίνης σε όλη την έκτασή του έγινε από ειδικά συνεργεία της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου, για την πρόληψη εξάπλωσης και μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, απολυμάνθηκαν ΑΤΜ Τραπεζών, πλατείες, παιδικές χαρές, στάσεις λεωφορείων και για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλα τα δημοτικά κτίρια.

«Με αίσθημα ευθύνης, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και λαμβάνοντας υπόψη τα υπάρχοντα δεδομένα εξάπλωσης της νόσου αποφασίσαμε και προχωρήσαμε στην εφαρμογή των απολυμάνσεων στους κρίσιμους εξωτερικούς χώρους» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις και αποφάσεις της Κυβέρνησης και των αρμόδιων επιστημονικών φορέων θα επαναλάβουν την εκστρατεία απολύμανσης εφόσον χρειαστεί.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.