Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Α.Ε. Καρίτσας αναστέλλει τις προπονήσεις της λόγω κορωνοϊού

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας, έχοντας υψηλό φρόνημα ευθύνης, ενόψει των έκτακτων αυστηρών μέτρων για την πρόληψη και την προστασία, έναντι του κορονοιού Covid-19, ανακοινώνει την αναστολή των προπονήσεων της ομάδας μας, για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Πρωταρχικός σκοπός της Διοίκησης της Α.Ε. Καρίτσας είναι η διασφάλιση και η προστασία της υγείας του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, καθώς και των οικογενειών τους.

Όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε τις οδηγίες των ειδικών για την αναχαίτιση της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.