Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φροντίδα για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων & εν μέσω κορωνοϊού

Για την αποτελεσματική & επαρκή σίτιση των αδέσποτων του αστικού ιστού εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης ευρισκόμενος σε ανοικτή γραμμή συνεργασίας με τα δύο φιλοζωικά σωματεία – μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού, ο αστικός ιστός έχει χωριστεί σε δύο τομείς περιοχών με το μεγαλύτερο αριθμό αδέσποτων, για τη σίτιση των οποίων ο Δήμος Κατερίνης διέθεσε σε μέλη των φιλοζωικών - ήδη από τις 20 Μαρτίου - ξηρά τροφή.

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ»
Όπως σημειώνει ο κος Τσιαλός: «Ο Δήμος Κατερίνης μεριμνά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων και στις κρίσιμες αυτές για όλους μας ώρες. Επειδή τα κλειστά καταστήματα και ο περιορισμός των μετακινήσεων των φιλόζωων συνδημοτών έχει ως αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής η σίτιση των αδέσποτων στον αστικό ιστό, θέσαμε άμεσα σε εφαρμογή τη φροντίδα για τους τετράποδους φίλους μας, με συμπαραστάτες τα φιλοζωικά σωματεία - μέλη της επιτροπής μας».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.