Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: Μέτρα οικονομικής ανακούφισης των τοπικών επιχειρήσεων

-      Απαλλαγή της καταβολής τελών τραπεζοκαθισμάτων εισηγείται στο Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

-       Το μέτρο θα είναι σε ισχύ για όσο διάστημα διαρκέσει η πανδημία

Την απαλλαγή της καταβολής των αναλογούντων τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, για επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής κ.ο.κ. που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των έκτακτων μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού, αποφάσισε να εισηγηθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Πιο συγκεκριμένα, το μέτρο αφορά τα καταστήματα που μέχρι πρότινος έκαναν χρήση του παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ενώ σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου, που - όπως προαναφέρθηκε - θα τεθεί προς ψήφιση στην επικείμενη συνεδρίαση του σώματος, θα διαρκέσει για όσο διάστημα υφίσταται η σχετική απαγόρευση.

«Λαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλίες οικονομικής ανακούφισης των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα αναγκαία μέτρα για την μείωση της εξάπλωσης της πανδημίας. Στηρίζουμε με κάθε πρόσφορο και θεμιτό μέσο τους συμπολίτες μας και την τοπική οικονομία. Σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, μένουμε έμπρακτα δίπλα στους δημότες μας» σημειώνει σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.