Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: Δοκιμασία για τις τηλεπικοινωνίες - Πιέσεις θα φέρει η ενδεχόμενη απαγόρευση κυκλοφορίας

Εφόσον οι πληροφορίες για καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας επιβεβαιωθούν, τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα της χώρας θα δοκιμαστούν ακόμη περισσότερο σε σχέση με τις ήδη δύσκολες προηγούμενες ημέρες.

Ο μεγάλος όγκος όσων εργάζονται εξ αποστάσεως και η αυξημένη χρήση εφαρμογών και υπηρεσιών e-ψυχαγωγίας όσων παραμένουν στο σπίτι ήδη δοκιμάζουν τις αντοχές των τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εταιρείες τηλεφωνίας, η διαδικτυακή κίνηση έχει αυξηθεί σε ποσοστό 15%-20%, με το φορτίο να είναι μεγαλύτερο κατά τις καθημερινές στις ώρες εργασίας (πρωί - μεσημέρι), καθώς πολλοί πλέον εργάζονται από απόσταση.

Αν και οι πάροχοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί ως προς τις αντοχές των τηλεπικοινωνιακών δικτύων υπάρχει αβεβαιότητα ειδικά για τα σταθερά δίκτυα, που συνεχίζουν να πατάνε στον χαλκό και λιγότερο στην οπτική ίνα.

Στο οπλοστάσιο των εταιρειών υπάρχουν λύσεις που θα αξιοποιηθούν εάν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

Αυτές περιλαμβάνουν μετάπτωση από high σε standard definition, ενθάρρυνση των τηλεδιασκέψεων έναντι των βιντεοδιασκέψεων και περιορισμό της κίνησης σε συγκεκριμένες πλατφόρμες περιεχομένου.


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.