HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νικόλαος ΤΣΙΡΕΛΗΣ - Γεώργιος ΤΑΤΣΙΟΣ . "Οι Συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών ". (βίντεο)

Μια εξαιρετική ομιλία γύρω απο την συμφωνία των Πρεσπών ακούσαμε  πριν απο λίγες ημέρες στην Σχολή Γονέων στην Κατερίνη, δια στόματος κ. Νικόλαου Τσιρέλη και Γιώργου Τάτσιου.

Από το Φθινόπωρο του 2017 μέχρι και σήμερα οι Έλληνες έχουμε υποστεί μία άνευ προηγουμένου καθεστωτική προπαγάνδα, προκειμένου να πεισθούμε:

α) ότι δήθεν ήταν προτεραιότητα και ανάγκη να επιλυθεί άμεσα το ζήτημα της ονοματοδοσίας του κράτους των Σκοπίων,

β) ότι δήθεν οι εκπρόσωποί μας διαπραγματεύτηκαν επαρκώς και διαφύλαξαν απολύτως τα εθνικά συμφέροντα,

γ) ότι δήθεν η Συμφωνία των Πρεσπών υπήρξε μία μεγάλη διπλωματική και εθνική επιτυχία,

δ) ότι δήθεν η Συμφωνία των Πρεσπών έχει απεριόριστη ισχύ, είναι αμετάκλητη, δεν τροποποιείται, δεν καταγγέλλεται, δεν ακυρώνεται.

    Η τεκμηριωμένη παρουσίαση, μέσα από την προβολή πλήθους εικόνων, αποδεικτικών στοιχείων, καθώς και του υφισταμένου Διεθνούς Νομικού πλαισίου, έδωσε στοχευμένες απαντήσεις σε όλη αυτή τη συνεχιζόμενη συστηματική προσπάθεια παραπλάνησης, εξαπάτησης και επηρεασμού του Ελληνικού Λαού.

   H Συμφωνία των Πρεσπών, οι συνέπειές της και οι πιθανότητες ακύρωσής της ήταν το θέμα της διάλεξης που οργάνωσε η Σχολή Γονέων Κατερίνης στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ ΤΟΥ Δήμου Κατερίνης. Ομιλητές ήταν ο δικηγόρος MSc Κανονικού Δικαίου κ. Νικόλαος Τσιρέλης και ο τ. Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γεώργιος Τάτσιος. Την εκδήλωση «άνοιξε» το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί» το οποίο ενθουσίασε το κοινό της Σχολής Γονέων Κατερίνης με την λεβέντικη παρουσία τους.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τις ομιλίες των κ. Νικόλαου Τσιρέλη και Γιώργου Τάτσιου:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια