Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με Διεθνή Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Πιερίας

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφτηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Πιερίας.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και διοικητής του τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Ρίζος και ο ταμίας κ. Δημήτριος Πολυχρονίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας για το ρόλο, τους σκοπούς και τις μελλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες της τοπικής διοίκησης της Ένωσης, μία εκ των οποίων είναι το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Πιερία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα στηρίξει έμπρακτα τη μελλοντική τους δράση όπως και κάθε προσπάθεια που αφορά το γενικότερο συμφέρον και την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.