Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πιερία: Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα

Επιβεβαιώθηκε από το Νοσοκομείο Κατερίνης και πλέον νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ένας άνδρας 65 ετών αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού στην Πιερία.

Μετά από έντονα προβλήματα στο αναπνευστικό και αφού έγιναν όλες οι εξετάσεις αποδείχθηκε ο πως ο άνδρας έχει προσβληθεί από τον συγκεκριμένο ιό και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου θα νοσηλευτεί για όσο διάστημα χρειαστεί.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να «ιχνηλατήσουν» τις επαφές του. Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.