Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δίας Δίου - Συγχαρητήρια επιστολή

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του Πιερικού για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής 2019-20. Ο Πιερικός απέδειξε τη φετινή σεζόν πως ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου με τους αριθμούς να το επιβεβαιώνουν αυτό, κλειδώνοντας δικαιότατα την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Δίας Δίου εύχεται στον Πιερικό τα καλύτερα ενόψει των αγώνων μπαράζ που έπονται και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλοι του ποδοσφαίρου της Πιερίας ελπίζουμε να καταφέρει η ιστορική ομάδα του Νομού να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.